Cardia is een christelijke zorgorganisatie in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer. Onze medewerkers en vrijwilligers staan klaar om hulp en zorg te bieden die aansluiten op de manier van leven van onze cliënten. Centraal in onze zorg- en dienstverlening staat dat zij zelf de regie houden over hun leven, samen met hun dierbaren. Wat daarvoor nodig is, bepalen zij samen met ons.

De bezieling is wat ons ‘Hart voor zorg’ steeds weer voedt en het christelijk geloof inspireert daarin. We beseffen dat we deze zorg alleen kunnen bieden samen met onze cliënten, hun familie en vrienden, vrijwilligers en partnerorganisaties.

Haags Ontmoeten

Binnen Cardia zijn er twee locaties voor ‘Haags Ontmoeten’. Haags Ontmoeten is er speciaal voor ouderen en hun mantelzorgers. Het is een plek in de wijk waar alle ouderen en mantelzorgers vrij binnen kunnen lopen. Hier ontmoeten zij andere senioren, drinken samen een kopje koffie en doen mee aan activiteiten. De Haags Ontmoeten locaties vindt u in heel Den Haag en bij onze Cardia locaties Landscheiding, Tabitha en de Ontmoetingscentra. Deelname aan Haags Ontmoeten is gratis.

Aanbevolen artikelen